Hayatilah..

Sufi Hatinya, Jundi Peribadinya

Saturday, October 24, 2009

http://fasilitator.forumotion.com


Salam 'alaykum..

Ni ana nak ajak, semua sahibah, tak kira lah, form berapa pun, menyertai forum fasilitator. (tidak tertakluk hanya kepada pelajar SMIK )
Ana rsa, tak payah lah ana terangkan untuk apa kan? sebab semua pun dah tahu, dan semua 4 itqan dah pun menjadi fasi tu kan?
so, jum kita reramai daftar untuk join forum ni k? Untuk lebih memantapkan lagi kepimpinan, insyaAllah..

Forum ni dibuat khas oleh ketua pelajar kita, iaitu Akh Ashraf Ilman dan atas cadangan Ustaz kita iaitu Ustaz Shahabudin Md Yatim

Ashraf Ilman Said:
matlamat kami ialah mewujudkan satu warung ilmiah di alam maya untuk dijadikan tempat lepak yang ilmiah dan islamiah. daripada jadikan youtube sbg tempat lepak yang takdak manfaat, baik jadikan forum kita, boleh2 discuss masalah da'wah, feqah, program, Islam, masalah keluarga dsb.

okeh, itu sahaja, nak tengok forum leh klik pada gambar diatas..
tolong promote sekali ye, tak kra lah, di blog, friendster, myspace, seumpama dengannya..

Sufi Hatinya, Jundi Peribadinya




0 comments:

Post a Comment

.:Doa Rabitah:.

Ya Allah Engkau mengetahui bahawa..
hati-hati ini telah berkumpul kerana mengasihi Mu
Bertemu untuk mematuhi perintah Mu
Bersatu memikul beban dakwah Mu
Hati-hati ini telah mengikat janji setia..
untuk mendaulat dan menyokong syariatMu


Maka eratkan lah ya Allah akan ikatannya
Kekalkan kemesraan antara hati-hati ini
Tunjukkanlah kepada hati-hati ini..
akan jalannya yang sebenar
Penuhkanlah piala hati ini..
dengan limpahan iman, keyakinan dan keindahan tawakkal kepada Mu
Hidup suburkanlah hati-hati ini..
dengan makrifat, pengetahuan sebenar tentangMu


Jika Engkau mentakdirkan mati
Maka matikanlah pemilik hati-hati ini..
sebagai para syuhada' dlm perjuangan agama Mu

Engkau lah sebaik-baik sandaran..
dan sebaik-baik penolong ya Allah
Perkenankanlah permintaan ini
Amin ya rabbal A'alamin..

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP